Смяна на щрангове – ремонт, без който няма как да се разминете, ако живеете в стара жилищна сграда. На времето тръбопроводите за водоснабдяване и канализация са изградени от метални тръби. Корозията е фактор, който причинява големи повреди на метала. По тази причина и тръбите вече трябва да се сменят, защото не могат да се справят с поверената им задача.

Влошено е качеството на водата, до високите етажи все по-бавно стига, а канализационният щранг непрекъснато създава проблеми. Появилите се шупли са опасност за наводнение. Всяко наводнение води не само до материални разходи, а и до влошаване на отношенията със съседите. Като се имат предвид всички тези негативни ситуации,  задължителна е смяната на щрангове.

За да има добър резултат е необходимо да се сменят всички хоризонтални и вертикални тръби от абонатната станция до последния етаж. Само такава смяна може да осигури нормално движение на водата и на отпадните води. Добре свършена работа може да се очаква само от професионалисти. За целта направете своя избор от многото предложения, които ще откриете в интенет. Обърнете внимание на цената и услугите, включени в нея. Добре е да знаете, че доказалите се в този бранш фирми винаги правят отстъпка от общата стойност на обекта заради големия обем работа.

С ползването на професионалисти за смяна на щрангове вие ще осигурите качествена смяна на тръбите, почистване и извозване на отпадъците. Старите метални тръби, строителните отпадъци от ремонта ще се почистят и извозят от фирмата на определеното сметище. Старите метални тръби ще бъдат заменени от нови полипропиленови.

Тръбите от полипропилен имат редица предимства – преди всичко те не корозират, което осигурява възможност да се ползват много години. Полипропиленовите тръби имат приятен външен вид, гладка повърхност, лесно се работи с тях. Гладката вътрешна повърхност не позволява да се задържат отпадъци по канализационния щранг. На всеки нов щранг се поставя спирателен кран, улесняващ работата по него.

Всеки собственик с направената инвестиция в смяна на щранговете гарантира своето спокойствие и комфорт за семейството си. Инвестираните средства се възстановяват от по-ниските сметки за топла и студена вода, а гарантираното спокойствение е определящо. Не отлагайте този толкова отговорен ремонт и потърсете добрите професионалисти.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here